Een jaar geleden stond hier iemand van het wijkservicecentrum op de stoep met de vraag of ik er wat voor voelde om een cliënt werk te bieden. Ik heb hun verhaal aangehoord en ik voelde hier zeker wat voor. Niet alleen omdat het leuk vind om meer mensen over de vloer te hebben, maar ook omdat het centrum zelf voor de benodigde begeleiding zorgt. Ik heb ja gezegd en zo is Menno vanaf april 2015 bij ons gekomen. Onze dinsdaghulp.

Menno is een jongeman met een beperking, maar tijdens het werk bij mij in trimsalon 'Anita Drijver' merk je daar niks van. Elke dinsdagochtend werkt hij onder begeleiding van een professionele hulpverlener of stagiaire een paar uurtjes met mij samen. Deze dag is uitgekozen door het wijkcentrum zelf en past goed bij Menno en de werkzaamheden en planning van de trimsalon. Na een korte wenperiode is hij nu volledig ingeburgerd in het vak. Zo wast en föhnt hij de hondjes als de beste!
Het leuke aan Menno is dat hij onwijs van honden houdt en aangezien zijn moeder niet zo dol is op hondjes, is dit de perfecte uitkomst. Ook weet hij veel van honden af: als ik hem een vraag stel over een bepaalde ras, geeft hij vaak het goede antwoord.

 Menno is een jongeman naar mijn hart en ik hoop dat we nog vele jaren met elkaar kunnen samenwerken. Regelmatig trakteer of geef ik iets leuks aan Menno, bij onder andere verjaardagen, kerst, pasen en ook doen we leuke uitstapjes. Binnenkort gaan we namelijk naar de grootste Animal Event te Beekse Bergen in Hilvarenbeek, samen met ons hele team bestaande uit Menno, Josje, Lisette & Anita. We zijn dol op dieren, dus het wordt beslist genieten! Een dag vol met allerlei demo's, shows en allerlei leuke activiteiten van verschillende diersoorten. Het zal een bijzondere en indrukwekkende dag worden voor en met Menno, mag hij zomaar met drie mooie dames op stap! We hebben er zin in!

  

Trimsalon Anita Drijver
Piustuin 4
2161 HA Lisse
0252-418341
06-20904630
www.trimsalonanitadrijver.nl
anita@trimsalonanitadrijver.nl